HONING MET LIEFDE GEMAAKT…VERDIENT EEN PROFESSIONEEL ETIKET

 

ENKELE MOGELIJKHEDEN OM UW ETIKETTEN TE PERSONALISEREN:

1. Met Microsoft Office Excel: download dit bestandje en bewaar het eerst op je computer Daarna kan je het openen en de tekst personaliseren met je eigen gegevens. Opgelet je moet enkel de cellen A1 tot A11 aanpassen, de andere cellen volgen automatisch. Om te controleren of de gegevens op de juiste plaats staan, kijk je eerst naar een afdrukvoorbeeld (klik linksboven op bestand, afdrukvoorbeeld). Als je niet alle gegevens op 1 pagina hebt staan, kan je met je muisaanwijzer de marges aanpassen. Indien de marges niet zichtbaar zijn, klik je bovenaan op “marges”. Nu kan je – door op de stippellijnen te gaan staan met je muisaanwijzer, de marges verslepen, tot alle gegevens op 1 blad komen. Sluit het afdrukvoorbeeld en sla het bestandje op door op “opslaan” te klikken. Als proef: druk het blad af op een gewoon wit blad papier en leg het op je etikettenblad, zo kan je nagaan of de gegevens op de juiste plaats op het etiket komen. Is dit niet het geval, dan kan je de cellen aanpassen tot alles juist op zijn plaats staat. Sla op. Nu kan je steeds je persoonlijke etiketten afdrukken. Het is iets meer werk, maar zodra je alles op de juiste plaats hebt, kan je het bestandje opslaan en voor de volgende jaren gebruiken. Je moet dan enkel nog het lotnummer en de houdbaarheidsdatum aanpassen.
Opgelet! Wanneer je de etiketten gaat drukken, wees er dan zeker van dat je het etikettenblad op de juiste manier in je printer steekt! Dit is voor alle printers verschillend. Bij de meeste inkjetprinters moet je het blad ondersteboven, met de tekening vooraan in de printer stoppen.

2. Met Microsoft Office Publisher: download het bestandje bestandje dat je kan vinden in de map “honingetiketten” ( tab archief / downloads ) en bewaar het eerst op je computer. Daarna kan je het openen en kan je de tekst aanpassen met jouw gegevens. Bewaar het opnieuw door op “opslaan als” te drukken. Als proef: druk het blad af op een gewoon wit blad papier en leg het op je etikettenblad, zo kan je nagaan of de gegevens op de juiste plaats op het etiket komen. Nu kan je voor de volgende jaren dit bestandje gebruiken. Opgelet: wanneer je de etiketten gaat drukken, wees er dan zeker van dat je het etikettenblad op de juiste mannier in je printer steekt! Dit is voor alle printers verschillend. Bij de meeste inktjetprinters moet je het blad ondersteboven, met de tekening vooraan in de printer stoppen.

3. Met Microsoft Word: download dit bestandje en bewaar het eerst op je computer. Daarna kan je het openen en kan je de tekst aanpassen met jouw gegevens.
Selecteer de volledige tekst (Ctrl + A) en kopieer deze tekst (Ctrl + C). Klik dan bovenaan op Extra – brieven en verzendlijsten – enveloppen en etiketten, en klik op het tabblad etiketten. U krijgt volgend beeld:

Klik rechtsonder op het etiket.

Klik nu op Nieuw…

U krijgt nu bovenstaand beeld. Geef het nieuwe etiket een naam (bvb honingetiket KonVIB) en vul net dezelfde waarden in als aangegeven op de afbeelding.
Opgelet: pas ook het paginaformaat aan op “A4-liggend” Druk daarna 2 x op OK en zo is je etikettenblad klaar. Plak nu uw gekopieerde tekst in het “adresvak” (Ctrl + V) en klik op afdrukken voor een proefblad op wit papier. Leg het blad op je etikettenblad om na te gaan of de gegevens op de juiste plaats op het etiket komen.

Opgelet: wanneer je de etiketten gaat drukken, wees er dan zeker van dat je het etikettenblad op de juiste manier in je printer steekt! Dit is voor alle printers verschillend. Bij de meeste inktjetprinters moet je het blad ondersteboven, met de tekening vooraan in de printer stoppen.

Indien er nog iets niet klaar is, kan je Piet Vanmarsenille altijd een mailtje sturen met je probleem.

 

Maar u kan ook bij ons elektronisch bestellen