ADVERTEREN IN HET MAANDBLAD

De Koninklijke Vlaamse Imkersbond of kortweg konVIB vzw, is één van de 4 imkerverenigingen in Vlaanderen. Maar met vandaag 3000 leden ook meteen de oudste en grootste. konVIB is een vereniging die meerdere verenigingen over het ganse Vlaamse land overkoepelt.

Het maandblad is sinds meer dan 100 jaar het paradepaardje van de vereniging en de reden waarom ook vele niet – imkers zich abonneren op dit tijdschrift. Het tijdschrift verschijnt tienmaal per jaar. De oplage reikt tot 4000 exemplaren!
De abonnementen zijn vooral verspreid over het Vlaamse land. Het maandblad probeert op een toegankelijke manier info te brengen over de imkerij en de omgeving waar de bijen op zoek gaan naar honing. Daarnaast maakt het tijdschrift culturele zijsprongetjes over thema’s gelinkt aan bijen of honing. Niettegenstaande de toegankelijke schrijfstijl, zijn de artikels toch wetenschappelijk. Ten bewijze het verschijnen van het tijdschrift in bibliotheken van hogescholen en universiteiten.

De vergrijzing slaat ook toe in onze vereniging maar met de realisatie van een gloednieuwe website, proberen we de verjonging in de vereniging zijn intrede te maken. De website is een ambitieus project waar zowel imkers als niet imkers hun gading vinden.

Een bestelbon voor het adverteren in maandblad kan je hier downloaden, contractvoorwaardencontractvoorwaarden kan je hier downloaden

Prijslijst kan je hier bekijken / downloaden

Aarzel niet ons te contacteren wanneer er vragen resten om te adverteren in ons maandblad, op de website of tijdens één van onze activiteiten, bijvoorbeeld het tweejaarlijkse Vlaamse imkerscongres: schatbewaarder@konvib.be 

Vriendelijke groeten,
het konVIB – bestuur