Erwin Hoebrechts

Nu ook het maandblad voor bijleden

Bijleden kunnen vanaf nu ook het konVIB maandblad toegestuurd krijgen per post aan huis. Dat kost 12 Euro per jaar.

Bij interesse graag een email versturen naar ledenadministratie@konvib.be

 

De digitale versie van het maandblad

Het maandblad is vanaf nu ook leesbaar in digitale vorm voor onze leden. In de ledenadministratie kan voor ieder lid worden gekozen uit 3 opties :

Geen maandblad

ofwel

Maandblad fysiek ( per post aan huis )

ofwel

Maandblad digitaal ( u krijgt een login )

Diegenen die niet kunnen inloggen dienen dit te melden aan de cursus-verantwoordelijke die dan de verantwoordelijke van de ledenadministratie in kennis stelt, zodat dan een inlog wordt geactiveerd.

Precies daarom is het nodig dat een lid zijn/haar emailadres kenbaar maakt om het maandblad digitaal te kunnen lezen.

U kan hier inloggen met een emailadres en een paswoord.

Aanbod honingetiketten

 

 

 

Aanbod honingetiketten

 

Gedrukt in juli 2019: 10.000 vellen x 8 etiketten.  Ze worden verkocht per 200 stickers = 25 vellen per pak.  Dit is een totaal van 400 te verkopen pakken. 

Deze honingetiketten zijn zelfklevend maar wel afneembaar, hierdoor zijn ze wel zwaarder om op te sturen.

Interesse ? Stuur even een email naar Bernadette.Rotthier@UGent.be

 

 

 

Verzekering voor de aangesloten imker

Imkersverzekering KonVIB

Sinds 6 maart 2020 heeft de KonVIB een verzekering burgerlijke aansprakelijkheid en lichamelijke ongevallen afgesloten bij Ethias. Onder deze verzekering vallen ook de provinciale bonden en de plaatselijke clubs. Deze verzekering dekt activiteiten met het doel imkers op te leiden en de bijenteelt bekend te maken bij het publiek. De volgende activiteiten die bovenstaande verenigingen organiseren vallen onder  verzekering : cursussen, vergaderingen, studiedagen, uitstappen, vormingsavonden, imkerstreffen, bijenmarkt, bemannen van standen op beurzen, plantenruildagen, imkerscongres,….

Deze verzekering dekt burgerlijke aansprakelijkheid, burgerlijke en strafrechtelijke verdediging en lichamelijke ongevallen. Deze verzekering dekt dus alle activiteiten die de bijenbonden organiseren in club verband maar niet als u bij u thuis aan het imkeren bent of op verplaatsing. In principe wordt uw imkeractiviteit bij u thuis gedekt door de familiale verzekering. Het is dan ook aan te raden dit te melden aan de maatschappij waar u deze verzekering hebt afgesloten. Wanneer u semi professioneel imkert kan u best een verzekering BA uitbating af sluiten om niet tot een verrassing komen te staan bij een calamiteit.
In een van de volgende maandbladen zal er meer uitleg over de verzekering gegeven worden.

P. Duts,

Voorzitter.

 

Bekijk de algemene voorwaarden

Bekijk het schadedocument

Bekijk de bijzondere voorwaarden